Uinti- ja juoksutesti joka 4. sunnuntai alkaen 5.3.!

Testaa kuntoasi kesää kohti uinnissa ja juoksussa!

Järjestän 5.3. alkaen joka neljäs sunnuntai toukokuun loppuun asti uinti + juoksutestit Kuopion Niiralan uimahallilla.

Klo 11:00 Uinti 1000m tai 500m

Klo 12:21 Juoksu – “Puijonlaakson pyörittely” – n. 7 km tai 4 km
4 KM reitti täällä
7 KM reitti täällä

Testit tapahtuvat ns. kenttäoloissa kelloa vastaan. Testit toimivat erinomaisina käytännön suorituskyvyn mittareina triathlonin eri kilpailumatkoille ja/tai juoksun 10KM ja yli matkoille. Osallistumalla useamman kerran testeihin, näet myös trendin suunnan, mihin kunto on kehittymässä. Molemmissa testeissä on kyseessä “täysillä vedettynä” melko maksimaalinen, n. anaerobisella kynnyksellä tapahtuva, suoritus. Kuitenkin matkat ovat sen verran lyhyet, että palautuminen on kohtuu nopeaa.

Voit osallistua molempiin lajeihin tai vain toiseen. Tarvittaessa uintitesti uidaan kahdessa/kolmessa eri ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä lähtee tasan klo 11, joten hoida verryttelyt ennen sitä. Uintitestiä varten on varattu yksi rata. Uintitestin jälkeen omatoiminen verryttely ja valmistautuminen juoksuun.

Juoksu tapahtuu kevyen liikenteen väyliä pitkin. 4 KM noudattelee reittiä: Uimahalli – Kuopio-halli – (tunneli -) Taivaanpankontie – Sammakkolammentie – (tunneli -) Kuopio-halli – Uimahalli. 7 KM reitti noudattelee seuraavaa: Uimahalli – Pyöräkatu – Niiralankatu – Viestikatu – (tunneli -) Niuvantie – Suurmäentie – Puijon hiihtostadion – Suurmäentie – Puijonlaaksontie – (tunneli -) Kuopio-halli – Uimahalli. Juoksussakin järjestetään tarvittaessa useampi lähtöryhmä. Juoksureittien GPS-käppyrät tulevat näkyville näille sivuille viikolla 9.

Testeihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan riittää, että tulet paikan päälle. Testit ovat kaikille avoimet ja maksuttomat.

Juoksu juostaan kelissä kuin kelissä – koska ethän voi valita kisapäivän säätäkään..?

Huom! Teet testit omalla vastuulla, liikennesääntöjä, hyvää käytöstä sekä varovaisuutta noudattaen. Järjestäjän puolesta ajanotto ja reitit.

Testipäivät:
su 5.3.
su 2.4. PERUTTU uimahallilla olevien taitouintikisojen vuoksi
su 30.4.
su 28.5. PERUTTU

4 KM reittivideo

7 KM reittivideo

Jätä kommentti