Triathlonleiri #1 Vuokatissa pe 26.- su 28.1.2018

Järjestän triathlonleirin yhteistyössä Vuokatin Urheiluopiston kanssa. Leiri järjestetään tammikuun viimeinen viikonloppu. Leiri kestää perjantai-illasta sunnuntaihin. Majoitus tapahtuu Break Sokos Hotel Vuokatin tiloissa ja harjoitukset urheiluopiston tiloissa ja ympäristössä.

Leiriohjelma

Perjantai
17.30 aloitus
18.00 uintiharjoitus
20.00 mennessä päivällinen

Lauantai
7.30 aamuharjoitus (uinti/juoksu)
9.00 aamiainen
10.00 lihaskunto ja taitoharjoittelu
13.00 lounas
15.00 yhdistelmäharjoitus pyörä-juoksu/hiihto
18.00 päivällinen
19.00 kehonhuoltoharjoitus

Sunnuntai
8.00 aamulenkki
9.00 aamiainen
10.00 yhdistelmäharjoitus kuntosali/pyörä/juoksu/soutu
12.00 uintiharjoitus
13.00 leirin päättäminen ja lounas

Varustus: sisä- ja ulkoliikuntavarustus, sisäpyöräilyvarusteet (pyöräilykengät &housut, voit ottaa myös oman pyörän ja trainerin mukaan), ulko- ja sisäjuoksuvarusteet, uintivarusteet, hiihtovarusteet (valinnainen).

Leirille voi tulla joustavasti, jos ei esim. heti aloitukseen pääse. Leirin hinta 78 eur / hlö / vrk (myös leirin ulkopuoliset perheenjäsenet). Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen. Sekä tietysti valmennuksen ja kaikki harjoitukset. Leirin osallistujia ei ole vakuutettu leirin puolesta, joten vakuutusturva omalla vastuulla.

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 19.1. mennessä osoitteeseen mika.martikainen@murtokohta.fi tai puh. 040 829 5515. Jos olet kiinnostunut kyydistä Kuopiosta Vuokattiin ja takaisin, mainitse siitä – kyytiini mahtuu. Mahdollista ottaa myös perhe mukaan majoituskapasiteetin puitteissa, mainitse tästä erikseen niin selvitellään.

Tule mukaan Kainuun ja urheiluopiston hulppeisiin puitteisiin nauttimaan ohjatusta triathlonharjoittelusta!

Jätä kommentti