LAJIVALMENNUS

Harrastatko tavoitteellisesti kestävyysurheilua tai muuta urheilulajia ja haluaisit kehittyä siinä mahdollisimman hyväksi?

Olet sitten kuntourheilija, itsensä haastaja tai huippu-urheilijaksi tähtäävä, haluan auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa! Suurin osaaminen minulla on kestävyysurheilulajeista, erityisesti triathlonista ja sen osalajeista (uinti, pyöräily, juoksu). Autan mielelläni myös muiden lajien harrastajia esim. fysiikka- tai ravintovalmennuksen kautta. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos kehittymisesi on suvantovaiheessa, niin nostetaan se taas ylöspäin!

Yksittäisiä valmennustunteja annan erityisesti voima- ja oheisharjoitteluun, juoksutekniikkaan sekä uintiin/uintitekniikkaan liittyen. Valmennettavina on ollut niin vasta kuntoilun aloittaneita aikuisharrastajia kuin SM-tason kilpaurheilijoita. Valmennustunnin jälkeen annan vähintään suulliset ohjeet jatkoon.

Valmennustunti / ohjaustunti (n. 60 min/kerta)

90 eur / kerta

Lajivalmennusta yksilönä tai ryhmässä (max. 3-4 hlö) Sinun tai Teidän valitsemassa lajissa tai aiheessa:

  • voimaharjoittelu
  • juoksu
  • pyöräily
  • uinti
  • kehonhuolto
  • ravinto
  • tai yo. yhdistelmä

 

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Huomenta! ja kiitos eilisestä ohjauksesta. Liikunnan ilo tarttui! … Treenaus tuntuu mielekkäältä, kun on jotain mitä pitää aktiivisesti ajatella ja pyrkiä parantamaan – lihaskunnon kehittämisen lisäksi. ”
- Voimaharjoitteluohjauksessa ollut toimistotyöntekijä

"Annat aikaa valmennettavillesi hyvin, tulee todella tunne henkilökohtaisesta valmentamisesta, eikä minkään saman paketin myymisestä sellaisenaan kaikille "muka yksilöllisenä ohjelmana"."
- valmennettava, joulukuu 2017

"Ammattitaitoinen valmentaja, hyviä harjoitteita joiden avulla voi itse oivaltaa ja oppia, selkeät ja tavoitteelliset ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ohjauskertojen välillä."
- lajivalmennettava, joulukuu 2017

”Koko projekti on muuttanut oman elämän täydellisesti. Kun ravinto on mennyt pääosin uusiksi ja liikuntaa tulee harrastettua säännöllisesti (siis joka päivä), niin myös unenlaatu on syventynyt. Tämän myötä olen päivisin huomattavasti virkeämpi ja parempituulisempi. Oman kehon muutokset on ollut mukava lisäbonus. Paino on noussut noin kolme kiloa ja vyötärö kaventunut samalla. Eli lihastakin on saatu aikaiseksi. Tämä taas tuntuu kehon hyvinvointina. Nykyään kärsin paljon harvemmin niska-, hartia- yms. säryistä.”

Markus blogissaan marraskuussa 2015