PERSONAL TRAINING -

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Riittääkö energiasi iltaan asti?

Koetko kipuja päivittäin tai viikottain?

Haluatko voida ja jaksaa paremmin?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskiöön asetetaan yksilö eli Sinä!

Minun tehtävänäni on auttaa ja opettaa Sinua kohti tavoitettasi, joka voi olla joko liikunnallinen tai muu tavoite, esim. painonpudotus tai kehonmuokkaus. Tai arjessa jaksaminen, parempi työkunto tai harrastuksen tukeminen.

Ensiksi sinun tulee kuitenkin olla valmis kahteen asiaan: liikkumaan, edes vähän, ja muuttamaan tapojasi. Joudut myös luopumaan joistakin asioista, muuttamaan tottumuksiasi, oppimaan uusia asoita ym. Liikunnallisemman ja terveemmän elämän aloittaminen maksaa kyllä itsensä takaisin. Usko pois.

Harrastatko aktiivisesti liikuntaa (>5 krt/vko) ja haluat kehittyä siinä? Silloin urheiluvalmennus on parempi valinta.

 

Henkilökohtaisen Valmennuksen kulku

Yhteydenotto, esitietolomakkeet, alkukartoitus (viestinvaihto + puhelu)

Aloituspaketin tapaamiset (n. 1kk sisään), liikunnallisen ja terveellisemmän elämän aloitus

Harjoitusohjelmat ja -ohjeet jatkoon

Viikottainen yhteydenpito, ohjausten toteutus, kehittymisen seuranta säännöllisesti

Aloituspaketti 4 tapaamista, á 60-90 min, n. 1kk
400 eur

Tiivis ja intensiivinen aloitus valmennussuhteelle. Neljän tapaamisen aikana teemme kuntotestit, paneudumme heikkouksiisi ja käymme läpi askeleet niiden voittamiseen. Lisäksi määrittelemme tavoitteet ja käymme treenaamassa yhdessä katsoen oleellisimmat suoritustekniikat ja tavat turvalliseen sekä kehittävään liikkumiseen.

Aloituspaketti on uusille PT-valmennuksille pakollinen ja sen jälkeen jatketaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Personal Training / Henkilökohtainen valmennus 159 eur/kk

sis. harjoitusohjelman, seurannan ja muun ohjeistuksen

+ valmennustapaamiset +80 eur / kerta

Usein kysytyt kysymykset

Miksi et tee "tsekkaatko vähän"-valmennuksia tai yksittäisiä ohjauskertoja? (Tai muuta vastaavaa "pika-apua"..)

Liikkumisen oppimisessa tai elämäntapojen muutoksessa on kyse oppimisesta ja se ei tapahdu yhden tai kahdenkaan tunnin aikana. Tehdään siis asiat pitkäjänteisemmin ja vaikuttavammin miettien myös kokonaisuutta pidemmällä ajanjaksolla - eli Sinun elämääsi. Tämä tapahtuu vain tiiviin ja pitkän valmennussuhteen kautta.

Mitä eroa on urheiluvalmennuksella ja personal trainingilla?

Urheiluvalmennuksessa jokainen harjoitus ja sen yksityiskohta mietitään valmennettavan urheilullinen tavoite mielessä. Käytännön tasolla suurin ero näkyy myös harjoitusmäärissä niin määrän kuin kertojen osalta, joka valmentajalle tarkoittaa enemmän työtä niin suunnittelun kuin seurannan kautta. 

ASIAKASKOKEMUKSIA

"Annat aikaa valmennettavillesi hyvin, tulee todella tunne henkilökohtaisesta valmentamisesta, eikä minkään saman paketin myymisestä sellaisenaan kaikille "muka yksilöllisenä ohjelmana"."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Olen pitänyt valmennuksesta todella paljon, olet vuoden löytö!"
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Valmennus on ollut erittäin hyvää ja palaute on auttanut minua kehittymään sekä löytämään uusia harjoitteita kehittymisen edistämiseksi. Ohjauksessa kehittyminen on ollut nopeampaa kuin olisin voinut kuvitella. Palaute on käytännönläheistä ja konkreettista."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Ammattitaitoinen valmentaja, hyviä harjoitteita joiden avulla voi itse oivaltaa ja oppia, selkeät ja tavoitteelliset ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ohjauskertojen välillä."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

”Koko projekti on muuttanut oman elämän täydellisesti. Kun ravinto on mennyt pääosin uusiksi ja liikuntaa tulee harrastettua säännöllisesti (siis joka päivä), niin myös unenlaatu on syventynyt. Tämän myötä olen päivisin huomattavasti virkeämpi ja parempituulisempi. Oman kehon muutokset on ollut mukava lisäbonus. Paino on noussut noin kolme kiloa ja vyötärö kaventunut samalla. Eli lihastakin on saatu aikaiseksi. Tämä taas tuntuu kehon hyvinvointina. Nykyään kärsin paljon harvemmin niska-, hartia- yms. säryistä.”

Markus blogissaan marraskuussa 2015

"Täsmällisyys, osaaminen, asiakkaan kuunteleminen, luotettavuus, tulokset, asiallisuus."
- palaute joulukuu 2017

“Hyvää: Täsmällisyys, rauhallisuus, luotettavuus, ammattitaito”
- v. 2015

”Hyvää: Asiantuntevuus. Oma urheilullinen olemus ja urheiluoppi ovat sovussa keskenään ja lisäävät uskottavuutta. Kiitos kuluneesta vuodessa, kyllä olen oppinut useita uusia asioita.”
- henkilökohtainen valmennettava

”Huomenta! ja kiitos eilisestä ohjauksesta. Liikunnan ilo tarttui! … Treenaus tuntuu mielekkäältä, kun on jotain mitä pitää aktiivisesti ajatella ja pyrkiä parantamaan – lihaskunnon kehittämisen lisäksi. ”
- Voimaharjoitteluohjauksessa ollut toimistotyöntekijä