URHEILUVALMENNUS

Harrastatko säännöllisesti ja tavoitteellisesti kestävyysurheilua tai muuta urheilulajia ja haluaisit kehittyä siinä mahdollisimman hyväksi?

Olet sitten kuntourheilija, itsensä haastaja tai huippu-urheilijaksi tähtäävä, haluan auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa! Suurin osaaminen minulla on kestävyysurheilulajeista, erityisesti triathlonista ja sen osalajeista (uinti, pyöräily, juoksu). Autan mielelläni myös muiden lajien harrastajia esim. fysiikka- tai ravintovalmennuksen kautta. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos kehittymisesi on suvantovaiheessa, niin nostetaan se taas ylöspäin!

Urheiluvalmennus

Triathlon / Juoksu / Pyöräily / ym.

PRO

159 eur / kk
 • Tavoitteelliselle treenaajalle, joka haluaa kokonaisvaltaista valmennusta.

  Sisältää:
 • Henkilökohtaisen, kattavan kausisuunnitelman harjoituskauden etenemisestä
 • Henkilökohtainen harjoitusohjelma ja sen päivitys väh. viikon välein
 • Voima- ja oheisharjoitteluohjelman sekä ohjeet
 • Ravinto-ohjausta tai -valmennusta tukemaan urheilua
 • Seuranta (jopa päivittäin) harjoitusten etenemisestä sovitun palvelun* kautta
 • Valmentajan tuen (sähköposti, puhelin, some) valmennuksen ajan

Huom! Kuopion seudulla oleville suosittelen alkuun 4-5 tapaamiskertaa - starttipakettia - lähtötasojen (kynnys- tmv. testit) ja kehityskohteiden selvittämiseksi.

* = Suunto Movescount, Polar Flow, Garmin Connect, TrainingPeaks, SportTracks.mobi, Coach4Pro, Strava, ... (sovittava näistä erikseen)

Valmennustunti / ohjaustunti (väh. á 60 min)

5 tai useampi valmennuskerta - 90 eur / kerta (valmennuksessa oleville 80 eur / kerta)

Lajivalmennusta yksilönä tai ryhmässä (max. 6 hlö) Sinun tai Teidän valitsemassa lajissa tai aiheessa:

 • voimaharjoittelu
 • juoksu
 • pyöräily
 • uinti
 • kehonhuolto
 • ravinto
 • tai yo. yhdistelmä

 

Usein kysytyt kysymykset

En koe itseäni urheilijaksi tai vierastan ajatusta urheiluvalmennuksesta, sovinko valmennettavaksesi?

Sovit. Perusajatuksiltaan urheiluvalmennus on samaa kuin "personal training".  Terveys ensin ja sitten vasta suorituskyky. Personal training-valmennettavien kanssa ollaan käytännössä enemmän tekemisissä terveyden edistämisen kanssa kuin suorituskyvyn kehittämisessä tietyssä lajissa. Erään määritelmän mukaan urheilu on nimitys "fyysisen kunnon ylläpitämiseksi, virkistykseksi tai sääntöjen mukaisena kilpailuna harjoitettaville liikuntamuodoille". Tähän kategoriaan menee hyvin helposti myös työssäkäyvät tavoitteellisesti kuntoilevat "ihan tavalliset ihmiset".

Mitä eroa on urheiluvalmennuksella ja personal trainingilla?

Urheiluvalmennuksessa jokainen harjoitus ja sen yksityiskohta mietitään valmennettavan urheilullinen tavoite mielessä. Käytännön tasolla suurin ero näkyy myös harjoitusmäärissä niin määrän kuin kertojen osalta, joka valmentajalle tarkoittaa enemmän työtä niin suunnittelun kuin seurannan kautta.

Miksi et myy yhtä valmennuskertaa lajissa/asiassa x?

Uusille asiakkaille en myy siksi, ettei niistä ole kummallekaan osapuolelle mitään hyötyä pitkällä aikajänteellä katsottuna. Liikunnan tai lajin oppimisessa tai elämäntapojen muutoksessa on kyse oppimisesta ja se ei tapahdu yhden tunnin, jos kahden(toista)kaan aikana. Tehdään siis asiat pitkäjänteisemmin ja vaikuttavammin pidemmällä tähtäimellä, eikö?

ASIAKASKOKEMUKSIA

"Annat aikaa valmennettavillesi hyvin, tulee todella tunne henkilökohtaisesta valmentamisesta, eikä minkään saman paketin myymisestä sellaisenaan kaikille "muka yksilöllisenä ohjelmana"."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Olen pitänyt valmennuksesta todella paljon, olet vuoden löytö!"
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Valmennus on ollut erittäin hyvää ja palaute on auttanut minua kehittymään sekä löytämään uusia harjoitteita kehittymisen edistämiseksi. Ohjauksessa kehittyminen on ollut nopeampaa kuin olisin voinut kuvitella. Palaute on käytännönläheistä ja konkreettista."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Ammattitaitoinen valmentaja, hyviä harjoitteita joiden avulla voi itse oivaltaa ja oppia, selkeät ja tavoitteelliset ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ohjauskertojen välillä."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

”Koko projekti on muuttanut oman elämän täydellisesti. Kun ravinto on mennyt pääosin uusiksi ja liikuntaa tulee harrastettua säännöllisesti (siis joka päivä), niin myös unenlaatu on syventynyt. Tämän myötä olen päivisin huomattavasti virkeämpi ja parempituulisempi. Oman kehon muutokset on ollut mukava lisäbonus. Paino on noussut noin kolme kiloa ja vyötärö kaventunut samalla. Eli lihastakin on saatu aikaiseksi. Tämä taas tuntuu kehon hyvinvointina. Nykyään kärsin paljon harvemmin niska-, hartia- yms. säryistä.”

Markus blogissaan marraskuussa 2015

”Vaikka minulla oli ennen valmennuksen aloittamista melko hyvä harjoittelu- ja kilpailutausta useamman lajin osalta takana, niin valmennus on tuonut tullessaan paljon uutta. Triathlon on noussut harrastuslistallani ehdottomasti kärkipaikalle ja halusinkin panostaa siihen entistä enemmän. Ensimmäisen kilpailukauden jälkeen huomasin, että uinti kaikista uusimpana lajina tarvitsee eniten huomiota. Se otettiinkin valmennuksessa heti ensi sijaisesti käsittelyyn ja syksyn uintivalmennus on tuottanut tulosta niin tekniikan kuin vauhdinkin osalta! Harjoittelu juoksun ja pyöräilyn osalta on puolestaan tutumpaa, mutta siinäkin on vuosien varrella tapahtunut harjoitusten monipuolisuuden osalta paikoilleen jämähtämistä. Harjoitusohjelmassa olevat pyörä- ja juoksutreenit ovat tuoneet mukavasti uutta tuulta ja monipuolisuutta näidenkin lajien pariin. Tämän syksyn valmennuskauden aikana olen huomannut, että olet aktiivinen myös kehittämään itseäsi valmentajana. Se antaa valmennettaville hyvän kuvan valmentajan halusta kehittyä paremmaksi omassa työssään ja saada uusinta tietoa/taitoa joita voi soveltaa valmennuksessa.”

- henkilökohtainen valmennettava triathlonissa