UINTIVALMENNUS

Haluatko oppia uimaan?

Kaipaatko uintiisi lisää vauhtia?

Uinti on pitkälle tekniikkalaji ja esimerkiksi monelle triathlonistille se vaikeiten omaksuttavin laji. Olen valmentanut uinnissa niin täysin aloittelijoita kuin myös vuosia uintia harrastaneita ja ikäskaalaakin löytyy aina teini-ikäisestä yli 70-vuotiaaseen asti. Kaikille olen edistystä saanut aikaan, oli lähtötaso mikä tahansa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa uintiharrastusta hankit ulkopuolista apua, sen nopeammin ja helpommin kehityt. Varsinkin aloittelevan uimarin on vaikea havainnoida omaa kehoaan oudossa ympäristössä (vedessä), kun se kokeneillekin voi olla vaikeaa. On helpompi oppia täysin uusi tekniikka alusta lähtien oikein kuin yrittää korjata, jopa vuosia, vanhaa virheellistä tekniikkaa toiseen suuntaan. Mahdotonta se ei ole, mutta vaatii keskittymistä ja halua oppia.

Uintivalmennustunti (60 min)

90 eur / kerta (1...4 hlö)

Uintivalmennusta yksilönä tai ryhmässä. Pyrin räätälöimään tuntien sisällön juuri Sinulle tai Teille sopivaksi niin, että oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta. Uintikertojen välille annan ohjeet omatoimiseen harjoitteluun. Valmennukset tapahtuvat Kuopion kaupungin uimahalleissa. Asiakas huolehtii omasta sisäänpääsymaksustaan. Muissa uimahalleissa ohjaukset sovittava erikseen.

Uintiryhmät

Valmentamani uintiryhmät.

TEAM Superkompensaatio ry:n
Uintiryhmä

vakiovuorot syksy 2021 - kevät 2022, ma ja ke klo 18.30-19.30 Kuntolaakson uimahalli

Uintiryhmä vapaauintia jo osaaville, mutta jotka haluavat kehittyä siinä. Jokaisella vuorolla on lähtökohtaisesti paikan päällä valmentaja vetämässä harjoituksen. Ryhmän hinta 59 eur / kk. Muut tarkemmat tiedot Team Superkompensaation sivuilla.

Asiakaskokemuksia

”Kiitos tämänpäiväisestä oikein mainiosta uintiohjauksesta. Yhdessä hyvin ohjatussa uintitreenissä tuli oppia jokseenkin enemmän, kuin olen saanut kolmessa vuodessa muualta… ”
- uintivalmennettava, kevät 2022

"Uintiryhmä. Ihan mahtavat harjoitukset! Kivaa vaihtelua 50 metrin radalla kun käytettiin eri välineitä ja siten pystyi keskittymään johonkin tiettyyn juttuun, näin säilyy mielenkiinto eikä ole tylsää (ei ole kyllä normaalistikaan). Ja hyvä juttu myös se, että harjoituksen jälkeen kerroit, miten oli mennyt ja sitten tehtiin uudestaan ja pystyi korjaamaan. Tosi hyvin vedetyt treenit, kiitos!"
- uintiryhmän valmennettava, 2020

“Kiitos laadukkaasta opastuksesta! Tuntuu että uinti aukenee eri tavalla kun kolmeen vuoteen.”
- uintivalmennettava, marraskuu 2017

"Haastamista on ollut sopivasti ja kannustava ote. Kotiin on saanut lähteä taskut pullollaan tietoa ja taitoa sekä tehtävien kera."
-uintiryhmän valmennettava, joulukuu 2017

"Analyyttinen ja rauhallinen tyyli käydä asioita läpi. Tykkään, kun annat palautetta jokaisella tunnilla ja myös pienistä asioista. Koen saaneeni paljon apua uintiini."
-uintiryhmän valmennettava, joulukuu 2017

"Asiantunteva ohjaus. rauhallinen ohjaustyyli, ohjaus perustuu ohjattavien kehitettäviin asioihin suunnitelmallisuuden lisäksi"
-uintiryhmän valmennettava, joulukuu 2017