UINTIVALMENNUS

Haluatko oppia uimaan?

Kaipaatko uintiisi lisää vauhtia?

Uinti on pitkälle tekniikkalaji ja esimerkiksi monelle triathlonistille se vaikeiten omaksuttavin laji. Olen valmentanut uinnissa niin täysin aloittelijoita kuin myös vuosia uintia harrastaneita ja ikäskaalaakin löytyy aina teini-ikäisestä yli 70-vuotiaaseen asti. Kaikille olen edistystä saanut aikaan, oli lähtötaso mikä tahansa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa uintiharrastusta hankit ulkopuolista apua, sen nopeammin ja helpommin kehityt. Varsinkin aloittelevan uimarin on vaikea havainnoida omaa kehoaan oudossa ympäristössä (vedessä), kun se kokeneillekin voi olla vaikeaa. On helpompi oppia täysin uusi tekniikka alusta lähtien oikein kuin yrittää korjata, jopa vuosia, vanhaa virheellistä tekniikkaa toiseen suuntaan. Mahdotonta se ei ole, mutta vaatii keskittymistä ja halua oppia.

Uintivalmennustunti (60 min)

90 eur / kerta (1...4 hlö)

Uintivalmennusta yksilönä tai ryhmässä. Pyrin räätälöimään tuntien sisällön juuri Sinulle tai Teille sopivaksi niin, että oppiminen olisi mahdollisimman suurta. Uintikertojen välille annan ohjeet omatoimiseen harjoitteluun. Uusille asiakkaille en myy yksittäisiä tunteja sen takia, ettei siitä hyödy kumpikaan osapuoli, koska oppiminen vaatii aikaa ja toistoja. Hinta sisältää valmentajan pääsymaksun sekä ratavuokran valmentamista varten Kuopion kaupungin uimahalleissa. Asiakas huolehtii omasta sisäänpääsymaksustaan. Muissa halleissa sovittava erikseen.

UUTTA! Trainesense älylättärimittaus on mahdollista ottaa mukaan valmennustuntiin. Tsekkaa myös Trainesensen omat sivut. Mittauksia jo tehty ja kokemukset positiivisia!

Uintiryhmät

Uintiryhmä, vakiovuorot syksy 2019 - kevät 2020, ma ja ke klo 19.30-20.30 Niiralan uimahalli

Alkaa ma 12.8.2019 klo 19.30!

Hinta 59 eur / kk. Henkilökohtaisessa valmennuksessa olevat alennettuun hintaan.

RYHMÄ TÄYNNÄ!

Ohjatut uintiharjoitukset ryhmämuotoisesti kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset toteutetaan ryhmän mukaan, suurin osa kerroista sisältää tekniikkaharjoituksia. Valmentaja eli allekirjoittanut paikalla lähtökohtaisesti joka kerta. Uintiryhmän tavoitteena on, että jokainen ryhmäläinen osaa ja ui merkittävästi paremmin keväällä 2020.

Uintivuorot ovat TEAM Superkompensaatio ry -seuran toimintaa ja toimin seurassa uinnin valmentajana. Uintiryhmän kk-maksu sisältää seuran jäsenyyden kullekin maksetulle kuukaudelle, jolloin olet oikeutettu pääsemään uimahalliin sisälle näillä uintivuoroilla jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenkortin saat sähköpostiisi.

Ryhmään voi tulla ja sieltä poistua vapaasti kk:n irtisanomisajalla.

Asiakaskokemuksia

“Kiitos laadukkaasta opastuksesta! Tuntuu että uinti aukenee eri tavalla kun kolmeen vuoteen.”
- uintivalmennettava, marraskuu 2017

"Haastamista on ollut sopivasti ja kannustava ote. Kotiin on saanut lähteä taskut pullollaan tietoa ja taitoa sekä tehtävien kera."
-uintiryhmän valmennettava, joulukuu 2017

"Analyyttinen ja rauhallinen tyyli käydä asioita läpi. Tykkään, kun annat palautetta jokaisella tunnilla ja myös pienistä asioista. Koen saaneeni paljon apua uintiini."
-uintiryhmän valmennettava, joulukuu 2017

"Asiantunteva ohjaus. rauhallinen ohjaustyyli, ohjaus perustuu ohjattavien kehitettäviin asioihin suunnitelmallisuuden lisäksi"
-uintiryhmän valmennettava, joulukuu 2017

”Kiitos tämänpäiväisestä oikein mainiosta uintiohjauksesta. Yhdessä hyvin ohjatussa uintitreenissä tuli oppia jokseenkin enemmän, kuin olen saanut kolmessa vuodessa muualta… ”

 ”rauhallinen, asiantunteva, toiset huomioiva,paneutunut ja valmennukseen sitoutunut. Hyvä etukäteisvalmistelu ja materiaali. Suosittelen!”