PERSONAL TRAINING -

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Haluatko kehittyä urheilulajissasi?

Riittääkö energiasi iltaan asti?

Haluatko voida ja jaksaa paremmin?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskiöön asetetaan yksilö eli Sinä!

Minun tehtävänäni on auttaa ja opettaa Sinua kohti tavoitettasi, joka voi olla joko liikunnallinen tai muu tavoite, esim. painonpudotus tai kehonmuokkaus. Tai arjessa jaksaminen, parempi työkunto tai harrastuksen tukeminen.

Keinot ja ohjeet harjoitteluun tulee minulta, mutta sinunkin on oltava valmis pariin asiaan: liikkumaan ohjelman ja ohjeiden mukaisesti sekä joudut todennäköisesti myös luopumaan jostakin tai joistakin asioista, jotta edellinen toteutuu ja pääsemme kohti tavoitteitasi.

Jokainen valmennus räätälöidään henkilökohtaisesti ja se muokataan jokaisen yksilön lähtötilanteen, tavoitteiden ja resurssien mukaan. Jatkuva valmennussopimus sopii niille, jotka kaipaavat aktiivista ja kokonaisvaltaista valmennusta fyysisen kunnon kehittämiseen sekä parhaimman tuen harjoitteluun. Jos kaipaat ennemminkin yksittäistä opastusta tiettyyn liikunnan tai hyvinvoinnin osa-alueeseen, lajitekniikkaan tai muuhun vastaavaan, ovat yksittäiset valmennustunnit parempi vaihtoehto.

Ota yhteyttä niin päästään aloittamaan!

 

Henkilökohtaisen Valmennuksen kulku

Yhteydenotto, esitietolomakkeet, alkukartoitus (viestinvaihto + puhelut)

Ohjelmoiden harjoittelun aloittaminen, testaaminen, liikkumisen/lajin perusteet, mahdolliset valmennustapaamiset

Vähintään viikottainen yhteydenpito, kehittymisen seuranta

Harjoitusohjelmat sekä -ohjeet valmennettavan resurssien sekä aikataulujen mukaisesti tehtynä

Tarpeen mukaan esim. ravintovalmennusta (etänä/puhelimitse) sekä valmennustapaamisia esim. voimaharjoittelun suhteen

Personal Training / Henkilökohtainen valmennus 159 eur/kk

sis. harjoitusohjelman, seurannan, aktiivisen yhteydenpidon ja muun tarvittavan ohjeistuksen sekä ohjaamisen etävalmennuksena

 

+ tarvittaessa valmennustapaamiset +80 eur / kerta

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Kunto on noussut todella paljon, ja olen oppinut vanhoista tutuista lajeista ja harjoittelusta tosi paljon. Kaikissa lajeissa olen mennyt vuodessa eteenpäin enemmän kuin edeltävinä 10 vuotena.”
- triathlonvalmennettava kesällä 2020

”Vaikka minulla oli ennen valmennuksen aloittamista melko hyvä harjoittelu- ja kilpailutausta useamman lajin osalta takana, niin valmennus on tuonut tullessaan paljon uutta. Triathlon on noussut harrastuslistallani ehdottomasti kärkipaikalle ja halusinkin panostaa siihen entistä enemmän. Ensimmäisen kilpailukauden jälkeen huomasin, että uinti kaikista uusimpana lajina tarvitsee eniten huomiota. Se otettiinkin valmennuksessa heti ensi sijaisesti käsittelyyn ja syksyn uintivalmennus on tuottanut tulosta niin tekniikan kuin vauhdinkin osalta! Harjoittelu juoksun ja pyöräilyn osalta on puolestaan tutumpaa, mutta siinäkin on vuosien varrella tapahtunut harjoitusten monipuolisuuden osalta paikoilleen jämähtämistä. Harjoitusohjelmassa olevat pyörä- ja juoksutreenit ovat tuoneet mukavasti uutta tuulta ja monipuolisuutta näidenkin lajien pariin. Tämän syksyn valmennuskauden aikana olen huomannut, että olet aktiivinen myös kehittämään itseäsi valmentajana. Se antaa valmennettaville hyvän kuvan valmentajan halusta kehittyä paremmaksi omassa työssään ja saada uusinta tietoa/taitoa joita voi soveltaa valmennuksessa.”
- henkilökohtainen valmennettava triathlonissa 2018

"Olen pitänyt valmennuksesta todella paljon, olet vuoden löytö!"
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Valmennus on ollut erittäin hyvää ja palaute on auttanut minua kehittymään sekä löytämään uusia harjoitteita kehittymisen edistämiseksi. Ohjauksessa kehittyminen on ollut nopeampaa kuin olisin voinut kuvitella. Palaute on käytännönläheistä ja konkreettista."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Annat aikaa valmennettavillesi hyvin, tulee todella tunne henkilökohtaisesta valmentamisesta, eikä minkään saman paketin myymisestä sellaisenaan kaikille "muka yksilöllisenä ohjelmana"."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Olen pitänyt valmennuksesta todella paljon, olet vuoden löytö!"
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

"Valmennus on ollut erittäin hyvää ja palaute on auttanut minua kehittymään sekä löytämään uusia harjoitteita kehittymisen edistämiseksi. Ohjauksessa kehittyminen on ollut nopeampaa kuin olisin voinut kuvitella. Palaute on käytännönläheistä ja konkreettista."
- henkilökohtainen valmennettava, joulukuu 2017

”Koko projekti on muuttanut oman elämän täydellisesti. Kun ravinto on mennyt pääosin uusiksi ja liikuntaa tulee harrastettua säännöllisesti (siis joka päivä), niin myös unenlaatu on syventynyt. Tämän myötä olen päivisin huomattavasti virkeämpi ja parempituulisempi. Oman kehon muutokset on ollut mukava lisäbonus. Paino on noussut noin kolme kiloa ja vyötärö kaventunut samalla. Eli lihastakin on saatu aikaiseksi. Tämä taas tuntuu kehon hyvinvointina. Nykyään kärsin paljon harvemmin niska-, hartia- yms. säryistä.”

Markus blogissaan marraskuussa 2015

”Hyvää: Asiantuntevuus. Oma urheilullinen olemus ja urheiluoppi ovat sovussa keskenään ja lisäävät uskottavuutta. Kiitos kuluneesta vuodessa, kyllä olen oppinut useita uusia asioita.”
- henkilökohtainen valmennettava